Profesionalne selidbe u Srbiji i u inostranstvu – Agencija za selidbe Beocontrol

Ako ste zainteresovani za selidbe posetite nas sajt www.selidbe-beocontrol.rs gde možete naći sve informacije vezane za profesionalne usluge selidbi u Srbiji kao i u inostranstvu.

Preko 10 godina iskustva i profesionalna oprema omogućili su nam da svojim klijentima ponudimo uslugu domaćih i međunarodnih selidbi po najvišim standardima.

Naš tim će Vam pomoći da Vaša selidba bude završena brzo i da protekne upravo onako kako ste zamislili. Čast nam je da ogromno iskustvo koje smo stekli nakon mnogobrojnih uspešno realizovanih selidbi podelimo sa Vama.

Beocontrol sarađuje sa preko 1,000 agenata u preko 37 zemalja i u mogućnosti je da realizuje Vašu selidbu stambenog prostora odnosno poslovnog prostora u zemlji ili inostranstvu.

selidbe domace medjunarodne

Vašu selidbu možemo realizovati u bilo koje vreme od 00-24 i vikendom, kako bi sam proces što manje remetio Vaš dnevni raspored i uticao na Vaše obaveze.

Za domaće kao i za međunarodne selidbe, kompanija Beocontrol nudi efikasnu, pozdanu i profesionalnu uslugu koja, u skladu sa zahtevima klijenta organizujemo po dva principa:

  • Selidbe po principu „od vrata do vrata”  – naš tim obavlja utovar, transport i istovar vaših stvari bilo gde u Srbiji ili inostranstvu.
  • Selidbe po principu „ključ u ruke”  – ovo je kompletna usluga u kojoj  naš tim vrši pakovanje Vaših stvari i pokućstva u kvalitetnim kartonskim kuitjama, obeležavanje kutija, demontažu, montažu i raspoređivanje Vaših stvari u novom domu ili poslovnom prostoru.

Vršimo različite vrste selidbi kao i dodatnih usluga: selidbe kućnih ljubimaca, antikviteta, diplomatske, prinudne selidbe, montažu i demontažu nameštaja, skladištenje stvari kao i carinske usluge.

Za sve detalje i dodatne informacije vezane za cene, uslove i metodologiju pogledajte zvanični sajt Agencije za selidbe Beocontrol.