Klijenti

Dugogodišnjim iskustvom i ozbiljnim pristupom svakom cinu selidbe, kompanija Beocontrol je izgradila imidž, koji garantuje uspeh i kvalitet svakog buduceg poslovnog poduhvata. To pokazuje i naša referentna lista klijenata:

Preporuke

Kompanija Beocontrol uvażava sve Vaše predloge, kako bi realizovala svaki zahtev klijenta i ispunila sve zadatke koje formuliše zajedno i u dogovoru sa klijentom. Tako neprestano poboljšavajuci kvalitet poslovanja i prużanja usluga deluje proaktivno, sprecavajuci da svaki novi izazov preraste u problem. Ukoliko ste i Vi zadovoljni našom uslugom, budite slobodni da napišete preporuku ili kratak komentar o kvalitetu usluge selidbe, koju smo obavili po Vašem nalogu.

Naš transport iz Beograda za Berlin i obrnuto je prošao bez i jedne zamerke. Za svaku pohvalu!

Ana Radovanovic

Ovim putem iskazujem svoje pozitivne utiske za efikasnost i profesionalnost firme Beocontrol. Srdacan pozdrav.

Marina Rakic

Hvala Vam za svu Vašu profesionalnost, ljubaznost i za sav Vaš trud oko organizovanja pripreme i realizacije moje selidbe! Veliko hvala.

Nataša

Vrlo sam srecan i zadovoljan što je sve prošlo bez problema i na vreme. Imate moju preporuku. Srdacan pozdrav!

Ivica Cobric u ime Telekoma Srbija

Apsolutno sam zadovoljan uslugom selidbe iz Beograda za Francusku. Brzo i vrlo profesionalno. Samo tako nastavite!

SP

Hteo bih da iznesem svoje pozitivne utiske vezane za selidbu poslovnog prostora. Tim je vrlo profesionalan i odgovoran.

Momcilo Vladisavljevic - CEO

U svoj novi stan u Nemackoj sam stigao sa jednim koferom sa licnim stvarima, a tamo su me cekale sve stvari iz Srbije na svom mestu. Nisam verovao da ce mi selidba proteci tako bezbriżno. Hvala Beocontrolu.

Smiljkovic Boban

Svoju selidbu sam planirala mesecima, jer nisam znala da może proteci tako brzo i jednostavno. Momci iz Beocontrola su me razuverili. Najbolji ste.

Milijana Kovacevic

Prezadovoljni smo Beocontrolom, pożrtvovano i ljubazno osoblje je uradilo posao odlicno i nadmašilo sva naša ocekivanja. Svaka cast.

Melinda Mamuti

Zbog proširenja posla zapoceli smo izvoz robe na azijsko trżište i saradnju sa agencijom za transport robe. I nakon 5 godina uspešne saradnje i dalje tvrdimo da je Beocontrol najprofesionalnija agencija na domacem trżištu, koja nam je obezbedila brz, efikasan i siguran transport robe, a sa njim i veliki uspeh firme. Beskrajno zahvalni.

Agencija ''EURO PROMET''

Zbog specificnosti posla kojim se naša firma bavi i velike odgovornosti koju imamo prema krajnjim potrošacima, rešili smo da našu lako kvarljivu robu prepustimo Beocontrolu za transport i cuvanje, i nijednog trenutka se nismo pokajali.

Miroslav Jovanovic ''Fungisell''

Momci iz Beocontrola su odlicni, znaju svoj posao u nulu i maksimalno su mu posveceni. Bez konkurencije ste, samo tako nastavite.

Bojan Vesic

Kompanija Beocontrol je nešto najboljše što je moglo da mi se desi, jer nakon selidbe za Cirih iz Srbije nisam znala šta cu sa starim nameštajem. Pored toga što su sve nove stvari prevezli do samih ulaznih vrata, postarali su se za i za nameštaj sa kojim nisam znala šta bih, jer mi je bio suvišan. Oni imaju rešenja za baš svaki problem. Izvrsni su.

Milena Miloševic

Prošle godine selili smo se iz Norveške u Srbiju i zbog glomazne carinske dokumentacije i velikih troškova trebalo je da ostavimo veliki broj stvari. Prijatelji su nam preporucili Beocontrol koji je sve drage nam stvari preselio bez mnogo problema. Prezadovoljni smo jer su nam pomogli da rešimo problem za koji smo mislili da je nerešiv.

Sanja i Ketil Jonah

Sve pohvale Beocontrolu za brzu, marljivu i odlicno organizovanu selidbu iz Srbije do Beca. Ukoliko se ponovo budemo selili sigurno cemo angażovati ponovo vas. Do sledeceg puta, srdacan pozdrav.

Jożica żużic

Preporucujem svima Beocontrol, jer su me rešili velikih muka i problema oko selidbe. Hvala vam.

Jovana Stojanovic

Krajnje profesionalan pristup i odlicna usluga. Imate sve moje preporuke.

Milijana żivic

Dok je naša roba sa vama ne moramo da mislimo o njoj, jer smo sigurni da ce sa vama biti preveżena u odlicnim uslovima i stici u najboljem stanju. Necemo vas menjati ni zašta na svetu.

Sanja Stanisavljevic

Moj muzicki studio i skupu muzicku opremu nisam smeo svakom da poverim. Od prijatelja sam cuo da je Beocontrol najsigurnija agencija za selidbu, koja garantuje bezbednost robe 100%. Prezadovoljan sam uslugom i pażnjom Beocontrolovih radnika, necu ih menjati ni u buducnosti.

Jovica Njumculovic ''Music awards production''

O svojoj selidbi nisam mislila ni trenutka. Beocontrol je sve organizovao do detalja, uredno spakovao i raspakovao, i još pedantno ocistio. Takva usluga para vredi, a agencija zaslużuje sve pohvale.

Esma Bożinovic

Pošaljite preporuku


'